#Stadenilappland

Granö Beckasin Camping

Adress: Granö Beckasin Lodge, Västanå 15 , 922 95 Granö  visa karta
Område: Lycksele

Camping | Välkommen till en unik lodge med ekologisk prägel för naturens och gästens bästa. Beläget längs med Umeälven kan ni bo på camping, i eko-hotellrum eller i fågelnäste! Granö Beckasin ordnar även en mängd ekologiska aktiviteter som bl.a. turer med hundspann, färder på timmerflotte och älgsafari. Detta är stället att ladda batterierna på ute i naturen.

Här hittar ni en fridfull camping utan störande trafik runt knuten. Campingplatsen ligger otroligt vackert med nära till skog och utsikt över Umeälven. De flesta husvagnsplatser ligger vid älven och det finns även ett antal bryggor intill flera av platserna. Här erbjuds även enklare stugor med självhushåll och våningssängar.

Det finns även lyxigare hotellstugor för dig som vill skämma bort dig. Här är det samma standard som på hotellet men lite mer avskilt. I hotellstugan finns det ett kök att tillgå, kanske är det extra lämpligt för dig som reser med mindre barn.

Här finns lekplats, badplats, bastu, vackra strövområden, ett mysigt ekologiskt café och restaurang. Du kan bland annat hyra träbåt, trampbåt, fiskeutrustning, cyklar med mera. Här erbjuds ni även lärorika aktiviteter såsom örtvandring, samisk tur och flottfärdstur (dock endast förbokning).

Se hemsidan för mer information!

Recensioner

Kontaktinformation

I närheten av


KUNDSERVICE

Har du frågor som rör enskild produkt, vänligen kontakta respektive anläggning direkt för bästa service.
För allmänna frågor välkommen att kontakta oss:

KUNDSERVICE

Har du frågor som rör enskild produkt, vänligen kontakta respektive anläggning direkt för bästa service.
För allmänna frågor välkommen att kontakta oss:

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten