#Stadenilappland

Barnteater Peter Pan, Hotell Lappland

Område: Lycksele
Arena/Plats:
Kategori: Göra, Aktiviteter, Att mötas, [...]

Peter Pan är killen som inte vill bli vuxen. Han låter sig inte luras av andra utan därför väljer han att bo i landet Ingenstans. Där finns även de borttappade pojkarna, Tigerlilja och indianerna och det farliga och Peter Pans evige fiende – Kapten Krok.

Han gör allt för att fånga Peter Pan men han är livrädd för en sak. Nämligen krokodilen Tick-Tack som en gång i tiden åt upp hans arm och där satt hans tickande klocka som varnar Kapten Krok när krokodilen är på väg.
Det blir häftiga flygningar, massor av spänning och härliga sånger och ett äventyr utöver det vanliga under nästa en timme och 45 minuter med en mäktig scenografi, härlig musik och massa skön dans.

Ett äventyr för hela familjen

Kontaktinformation

Webbsida
http://www.hotelllappland.se/nojen/41629.peter_pan.html
Öppettider
18, 19 & 20 Juli 18:00, 70 min

Prisinformation

Prisinformation
Enkelbiljett: 175kr Barn under 2 år: Gratis Familjepaket 2 vuxna & 2 barn med teater, logi och frukost från 1595:- Familjepaket: 2 vuxna och 2 barn 600kr
Stuga

Kattisavans Camping/Stugor

Avstånd: 31 km
Kattisavans Camping är en vackert belägen campingplats 32km utanför Lycksele, i anslutning till Umeälven med vatten åt alla håll. Här erbjuds du flera olika stugor med 4-8 bäddar. Samtliga stugor har varm- och kallvatten, avlopp, elvärme, kök med tillbehör, kuddar och täcken, radio, tv, altan med sittgrupp. Bäddset finns att hyra.
Hotell

Hotell Lappland

Avstånd: 15 meter
Mitt i centrala Lycksele, alldeles vid Umeälvens strand hittar ni Hotell Lappland, Sveriges ledande nöjes- och konferenshotell. Den oslagbara utsikten, aktivitets- och nöjesmöjligheterna samt närheten till centrum gör Hotell Lappland till ett komplett boende.

Karta


KUNDSERVICE ONLINEBOKNING

Har du frågor som rör enskild produkt, vänligen kontakta respektive anläggning direkt för bästa service.
För allmänna frågor välkommen att kontakta oss:
 • Skicka e-post

 • Bokningsvillkor

  Boka med oss

  • Samlat stort utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Snabbt och smidigt
  Gold of Lapland
  Europeiska regionala utvecklingsfonden
  Region Västerbotten