#Stadenilappland

Lycksele Djurpark, Julparken

Datum: Lördag 2 dec 2017 - lördag 23 dec 2017

Sveriges nordligaste djurpark hittar du i Lycksele. Parken har specialiserat sig på den nordiska faunan och du hittar det mesta och det bästa ur vårt inhemska djurliv här – året runt.

Välkommen att göra ett besök på Julparken. Här finns något som intresserar de flesta. Hos oss kan du uppleva våra nordiska djur på nära håll. Utnyttja gärna möjligheten att i en ljusklädd park promenera runt och titta på djuren i vinterskrud. Se bland annat de stora rovdjuren och klövdjur såsom älg, ren och myskoxe. Om du vill kan du även vara med när djurvårdarna matar rovdjur eller säl.

I en snöklädd park får du träffa tomten, lämna in din önskelista och se hur tomten bor i sin stuga. Kanske du vill besöka Café Björnberget för att få i dig lite glögg och en pepparkaka eller något annat gott. I pysselstugan har du möjlighet att lyssna på sagor samt göra dina egna juldekorationer såsom smällkarameller och tomtar.

Passa på att besöka Souvenirbutiken där du bland annat kan köpa julklappar, leksaker, inredning, juldekorationer och andra souvenirer. I Souvenirbutiken/Entrén finns även möjlighet att hyra en kälke.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten