#Stadenilappland

Hotell Lappland - Venue Lapland Restaurang 64

Adress: Korpberget 1, 921 42 Lycksele Visa karta

Adress: Korpberget 1, 921 42 Lycksele

Restaurang 64 erbjuder à la carte med lokala råvaror från närområdet i toppklass. En helt ny meny, vår vinkollektion och vår nyrenoverade restaurang ger en gastronomisk smakupplevelse som serveras med vacker utsikt över Umeälven.

Bistro och sportbar eller varför inte göra ett besök i världens största lappkåta som ligger i anslutning till hotellet när du liks är på besök. Välkomna och lämna gärna ditt omdöme om Restaurang 64 på Tripadvisor.

Restaurang 64 finns givetvis även på facebook.

Show more

Om denna aktivitet

Stuga

Kattisavans Camping/Stugor

Avstånd: 30,3 km
Kattisavans Camping är en vackert belägen campingplats 32km utanför Lycksele, i anslutning till Umeälven med vatten åt alla håll. Här erbjuds du flera olika stugor med 4-8 bäddar. Samtliga stugor har varm- och kallvatten, avlopp, elvärme, kök med tillbehör, kuddar och täcken, radio, tv, altan med sittgrupp. Bäddset finns att hyra.
Hotell

Hotell Lappland

Avstånd: 731 meter
Mitt i centrala Lycksele, alldeles vid Umeälvens strand hittar ni Hotell Lappland, Sveriges ledande nöjes- och konferenshotell. Den oslagbara utsikten, aktivitets- och nöjesmöjligheterna samt närheten till centrum gör Hotell Lappland till ett komplett boende.
Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten