#Stadenilappland

Frasses

Adress: Villarydsvägen 4, 921 35 Lycksele Visa karta

Adress: Villarydsvägen 4, 921 35 Lycksele

Frasses, den norrländska restaurangkedjan som redan 1975 öppnade sin första restaurang och då i Luleå. Mycket har hänt sedan dess och idag drivs 40 restauranger runt om i landet. Frasses huvudkontor ligger beläget i Lycksele. Frasses ligger centralt placerad och är lättillgängligt för både den genomresande eller för dig som planerar en längre vistelse på orten. Med blandade menyer och tillbehör, välj just din favorit.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kattisavans Camping/Stugor

Avstånd: 30,7 km
Kattisavans Camping är en vackert belägen campingplats 32km utanför Lycksele, i anslutning till Umeälven med vatten åt alla håll. Här erbjuds du flera olika stugor med 4-8 bäddar. Samtliga stugor har varm- och kallvatten, avlopp, elvärme, kök med tillbehör, kuddar och täcken, radio, tv, altan med sittgrupp. Bäddset finns att hyra.
Hotell

Hotell Lappland

Avstånd: 395 meter
Mitt i centrala Lycksele, alldeles vid Umeälvens strand hittar ni Hotell Lappland, Sveriges ledande nöjes- och konferenshotell. Den oslagbara utsikten, aktivitets- och nöjesmöjligheterna samt närheten till centrum gör Hotell Lappland till ett komplett boende.
Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten